Chefsutbildning i Skåne

Behöver du gå en chefsutbildning i Skåne? På studier.se har vi listat några av de vanligaste områden som många chefer – både nya och erfarna – upplever problem inom. Vi hjälper dig dessutom att hitta Skånes bästa utbildare som erbjuder olika former av chefsutbildning!

Skickar...

Låt oss hjälpa dig hitta rätt chefsutbildning!

 • Spar tid - vår personal hjälper dig!
 • Fyll i dina uppgifter, gör en förfrågan och få snabbt svar från upp till 5 aktörer
 • Få direktkontakt med utbildningsaktörer på distans, online eller i din stad
 • Jämför och välj den utbildning som passar dig bäst!
 • Din förfrågan är helt gratis!

  Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Utveckla dig som ledare - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  Företagsanpassat
  Löpande
  Flera orter (4 st)
  -

  Neuroledarskap & Brain Lean® - Företagsanpassad grupputbildning

  Affärskraft i Skandinavien AB

  Kompetensutveckling
  1 dag
  Öppen utbildning
  Löpande
  Stockholm
  -

  Chefsutbildning

  I teorin är det enkelt att vara chef. Som chef ska du ha ett tydligt definierat ansvar där dina befogenheter och resultat motsvarar sagda ansvar. Teoretiskt, alltså. Om du arbetar som chef så vet du redan att det inte alltid är så lätt att vara chef. Vi på studier.se har listat några av de vanligaste områden som många chefer – både nya och erfarna – upplever problem på. Vi hjälper dig dessutom att hitta Skånes bästa utbildare som erbjuder olika former av chefsutbildning. Läs vidare och få kunskap som hjälper dig att undvika chefsrollens vanligaste fallgropar!

  Är du ny i chefsrollen? Här kan du läsa mer om det!

  Fallgrop ett: Du vågar inte säga det som är svårt

  Som chef har du ansvar för att titta medarbetarna i ögonen och ge ärlig feedback, jobbiga besked och beslut som du vet kommer att påverka din medarbetare negativt. Det är ett ansvar som gör många chefer obekväma. En kurs i kommunikation & förhandling kan hjälpa dig att lära dig hur du ska förmedla jobbiga budskap på ett sätt som är både rakt och omtänksamt.

  Fallgrop två: Du vågar inte erkänna att du saknar kunskap

  Ingen människa kan kunna allt. Ändå vittnar många chefer om sina problem att visa sig okunniga inför sina underställda medarbetare. Kanske känns det som att ingen kommer att respektera dig om du erkänner att du inte kan något. Inget kunde vara mer fel. En viktig del i ledarskap är att visa din egen mänsklighet. En ledarskapsutbildning låter dig reflektera över din förtjänster och brister – något som är nödvändigt för alla chefer.

  Få mer information om ledarskapsutbildning här!

  Fallgrop tre: Du vågar inte erkänna dina fel

  Det här är ett område som är nära förknippat med punkt nummer två på vår lista. Alla människor gör fler ibland. Ändå känner många chefer att det är svårt erkänna när det har blivit fel. Att våga erkänna att en satsning eller bedömning var felaktig kräver såväl prestigelöshet som stor personlig mognad.

  Fallgrop fyra: Du vågar inte ta plats som chef

  Människan är ett flockdjur. Det innebär att många tycker att det är obehagligt att riskera andras ogillande genom att sticka ut. Ändå är du i din roll som chef i mångt och mycket dömd att sticka ut. Du är trots allt arbetsgivarens ansikte utåt. Coachning kan vara det som låter dig mogna till en självsäker coach som vågar lämna flockens trygghet.

  Läs din chefsutbildning i Skåne

  Skåne är ett av Sveriges vackraste landskap. Om du reser genom Skåne kan du njuta av synen av guldgula rapsfält, ståtliga pilträd och sköna Österlen. I Skåne finns flera större städer, bland annat Malmö, Helsingborg och Lund. Med sin närhet till kontinenten är Skåne ett populärt resmål för affärsturister – något som också avspeglar sig i den lokala entreprenörsverksamheten. I Skåne hittar du några av Sveriges bästa utbildare inom Chef & Ledarskap. Du kan hitta och jämföra deras kurser och utbildningar direkt här på studier.se. Lycka till med att hitta din utbildning! Befinner du dig på annan ort? Läs mer om chefsutbildning i Stockholm och chefsutbildning i Göteborg!

  Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till någon utav utbildarna för mer information!